Hrvatski The Voice – Jacques Houdek poslije velikog prošlogodišnjeg uspjeha vraća se s posebnim programom za klince i klinceze u Lisinski.

Hrvatski The Voice – Jacques Houdek poslije velikog prošlogodišnjeg uspjeha vraća se s posebnim programom za klince i klinceze u KD Vatroslav Lisinski.

Svakoga čovjeka uz djetinjstvo vežu omiljene dječje pjesmice uz koje je odrastao. Klinci novog tisućljeća zasigurno će pamtiti posebno za njih osmišljen i snimljen album „Kad si sretan“ i najljepše dječje pjesme u izvedbi omiljenog im Jacquesa Houdeka. Kad je sa svojom ekipom prije deset godina stvarao ovaj album, vjerojatno nije mogao ni zamisliti kakav će uspjeh postići.

Iako su oni mališani koji su odrastali uz Jacquesov album „Kad si sretan“ danas već pred završetkom osnovne ili srednje škole, zasigurno ih već sam spomen albuma asocira na nešto sretnije, bezbrižne dane ranoga djetinjstva. U bezvremenskim hitovima za djecu: „Nije lako bubamarcu“, „Zeko i potočić“, „Kad si sretan“, „Kad se male ruke slože“... i današnji najmlađi naraštaji ne prestaju veselo uživati. 

I nakon deset godina album „Kad si sretan“ još uvijek je najprodavaniji album za djecu novog tisućljeća i dosegao je dijamantnu nakladu.

U nedjelju, 18. prosinca 2016. u 10 sati očekuje nas jedinstveni glazbeni doživljaj za mališane, ali i njihove roditelje. Ne propustite!